השאירו פרטים ונחזור בהקדם!

תהליך העיצוב

תהליך העיצוב כולל ביצוע תכנית של החנות על כל חלקיה :

  • סידור של החנות והמחלקות, כך שלכל מרכיב בחנות תהיה התייחסות ואת המיקום המדויק שלו

  • ניצול מיטבי של כל החנות בהיגיון של תכנון שטחי מסחר קמעונאיים מקצועי

  • מיקום המידוף, תכנון קו קופה, מקררים, מקפיאים, חלבייה, ירקניה, לחם וכו'

  • תכנון מסלול הליכה ללקוח ("הולכת לקוח") כך שהלקוח יוכל להתמצא בחנות בקלות, לעבור על פני כמה שיותר אזורים בחנות ובכך ייחשף למחלקות השונות וייזכר במוצרים שאולי שכח

  • פתרונות לעומס באזור הכניסה/יציאה וקופות. הגדלת מכר מוצרי אימפס וקניה לא מתוכננת

 

לאחר שנמקם ונשלב בין כל חלקי החנות הרשומים מעלה, נקבל תמונה ברורה על גבי תכנית של איך החנות תיראה, במידת הצורך נשנה ונזיז דברים עד שנקבל את התוצאה המושלמת וזאת מבלי להשקיע, ללא תכנון  מראש ואז להתחרט.

בין אם אני מעצב מינימרקט או מעצב פיצוציה, בכל פרויקט הדרך שלי היא לראות תמיד כיצד המטרות שלך כבעלים נפגשות עם הצורך של הלקוח כשהתוצאה שתתקבל בסופו של דבר תהייה:

  • חנות מסודרת שעושה רושם מושלם בנראות ובתפקוד שלה תוך ניצול חכם ויעיל של כל השטחים

  • חווית קניה טובה וחוזרת עבור הלקוח תוך מיצוי פוטנציאל הקניה שלו

  • יצירת הפדיון ורווחיות הגבוהים ביותר עבורך

  • מקסום מספר פעולות הקופה וממוצע הקניה של הלקוח

 

כשאני מעצב ומתכנן סופרמרקט, התפישה שלי דומה מאוד בגישתה לפרויקטים בהם אני מבצע עיצוב בחנות נוחות\פיצוציה או כל חנות אחרת. הבסיס  המקצועי הוא זהה ומונחה ע"פ יצירת תכנית העמדה לחנות (לייאאוט), הובלת לקוח, מיקום עוגנים, חלוקת קטגוריות, יצירת מעברים נוחים וניצול שטח החנות הכי טוב שאפשר. בדרך זאת מובטח מקסום רצפת המכירה, חווית קניה נעימה ללקוח והכי חשוב חנות משתלמת עבורך הבעלים.

 

אם אתה כבעלים צריך מתכנן למינימרקט שלך או שאתה צריך מעצב/מתכנן לחנות המזון שלך צור קשר עוד היום