top of page

תהליך העיצוב

כאשר אני מעצב מינימרקט או מעצב פיצוצייה, המשימה שלי היא להפגיש את המטרות שלך כבעלים, עם הצרכים של לקוחותיך.

גישה זו מבטיחה שחנות המזון שלך תיצור רושם מושלם בנראות ובתפקוד שלה תוך ניצול חכם ויעיל של שטח המכירה. כמו כן, עיצוב החנות יעניק ללקוחותיך חווית קנייה מיטבית, יעודד אותם להגדיל את סל הקניות, ימקסם את מספר פעולת הקופה ואת ממוצע הקניה של כל לקוח ויאפשר לך ליהנות מפדיון גבוה ומרווחיות שלא הכרת!

מהי תרומתה של הפלנוגרמה לחוויית הקנייה?

  • סידור החנות והמחלקות, וקביעת מיקום מדויק לכל פריט ומוצר

  • ​ניצול מיטבי של כל החנות לפי העקרונות המקצועיים לתכנון שטחי מסחר קמעונאיים 

  • מיקום המידוף, תכנון קו קופה, מקררים, מקפיאים, חלבייה, ירקניה, לחם וכו'

  • תכנון מסלול הליכה ללקוח ("הולכת לקוח") כך שהלקוח יוכל להתמצא בחנות בקלות, לעבור על פני כמה שיותר אזורים בחנות ובכך ייחשף למחלקות השונות וייזכר במוצרים ששכח

  • פתרונות לעומס באזור הכניסה/יציאה וקופות

  • הגדלת מכר מוצרי אימפולס וקניה לא מתוכננת

לאחר שנמקם ונשלב בין כל חלקי החנות, נקבל תכנית שתמחיש לך כיצד החנות תיראה, במידת הצורך נשנה ונזיז דברים עד שנקבל את התוצאה המושלמת וזאת מבלי להשקיע הון בהקמה או בשיפוץ ואז להתחרט...

הצטרף לבעלי חנויות המזון שנהנים מעסק יעיל ורווחי יותר,

בזכות העיצוב והתכנון המקצועי של יריב בן אהרון

bottom of page